OVER MABEE FINANCE

Monica Grevenstuk-Jolie

 

Ik ben Monica Grevenstuk-Jolie en oprichter van Mabee Finance. Met ruim vijftien jaar praktijkervaring in de financiële dienstverlening ben ik per 1 januari 2016 met mijn eigen organisatie begonnen om mijn ideeën de ruimte te geven en u daarmee van dienst te kunnen zijn.

Het is mijn doel om op een deskundige, efficiënte en persoonlijke wijze de financiële administratie van ondernemers over te nemen.

Na het behalen van mijn diploma’s ben ik negen jaar werkzaam geweest op het administratiekantoor J.B. Jolie AB/CB van mijn ouders. Hier heb ik de fijne kneepjes van het boekhouden, het opstellen van jaarverslagen en fiscale zaken mogen leren. Dit heb ik aangevuld met diverse fiscale trainingen en cursussen.

In ons vak houdt het ‘leren’ nooit op. Elk jaar zijn er weer fiscale veranderingen die de nodige aandacht vragen en is het nodig om tijdig te kunnen anticiperen op de komende veranderingen.

MONICA GREVENSTUK-JOLIE
Nathalie van der Steen

Nathalie van der Steen

 

Ik ben Nathalie van der Steen en ben financieel medewerkster bij Mabee Finance.

Ik ben mijn loopbaan begonnen op de debiteuren,- en crediteurenadministratie van Synergya, de onderneming van mijn ouders van 2007 t/m 2012. Per 2013 zijn Monica en ik collega’s geworden bij Administratiekantoor Jolie AB/CB. De samenwerking met Monica is altijd goed geweest en ook nu vormen wij een goede combinatie bij Mabee Finance.

De werkzaamheden die ik verricht zijn gevarieerd en interessant. Omdat wij een kleinschalig kantoor zijn vind ik het persoonlijk contact met de klanten erg leuk en geef ik graag feedback over de lopende zaken.