Over

Monica Grevenstuk-Jolie

Ik ben Monica Grevenstuk-Jolie en oprichter van Mabee Finance. Ik ben getrouwd en ik ben trotse moeder van twee zonen. Na het behalen van mijn diploma’s ben ik jarenlang werkzaam geweest bij een MKB administratiekantoor. Hier heb ik de nodige praktijkervaring opgedaan voor de verwerking van bedrijfsadministraties, het opstellen van jaarverslagen en het uitvoeren van fiscale werkzaamheden.

In 2016 ben ik met mijn eigen MKB administratiekantoor begonnen om mijn ideeën de ruimte te geven en mijn klanten van dienst te kunnen zijn. Het is mijn doel om op een deskundige, betrouwbare en persoonlijke wijze de ondernemer te ontzorgen op het gebied van bedrijfsadministratie(s) en fiscale werkzaamheden.

In ons vak houdt het ‘leren’ nooit op. Elk jaar zijn er weer fiscale veranderingen die de nodige aandacht vragen en is het nodig om tijdig te kunnen anticiperen op de fiscale ontwikkelingen. Ik doe naast mijn werk graag een studie of cursus die mij inspireert en verdieping geeft in mijn werkzaamheden.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst bij mijn gezin en familie. Ik hou van pilates/yoga en wandel graag met mijn hond.

Nathalie van der Steen

Mijn naam is Nathalie van der Steen en ik ben vanaf 2016 werkzaam bij Mabee Finance als financieel medewerker. Hiervoor heb ik ook al de nodige ervaring opgedaan bij een ander administratiekantoor. De afgelopen jaren heb ik mijn diploma’s behaald om mijn werkzaamheden nog beter te kunnen uitvoeren. Het boeken van bedrijfsadministraties en het opstellen van jaarverslagen met de bijhorende aangiftes behoren tot mijn werkzaamheden.

Een correcte boekhouding zorgt voor een optimale groei van de onderneming en ik vind dat fijn om dit aan onze ondernemers te bieden. Op deze manier kan de ondernemer zich bezig houden met
zijn/ haar werkzaamheden binnen zijn/ haar bedrijf en ik kan hem/ haar ontzorgen op administratief gebied. Een meedenkende functie hebben en een schakel zijn in de groei van de onderneming is mijn
passie.
Het persoonlijke contact en korte lijnen met de ondernemers vind ik een fijne manier van samenwerken.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin en ik sta elke zaterdag aan de zijlijn van het voetbalveld om naar mijn zoon te kijken. Ook vind ik het fijn om te wandelen in het bos of op het strand.